Profil

Malerfirmaet Munk & Gammelby ApS

I over 20 år har Malerfirmaet Munk & Gammelby ApS med succes leveret førsteklasses håndværk til konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på, at vores arbejde ikke blot efterlader dig med en smuk finish i flotte farver, men også med en følelse af, at du har været i trygge hænder fra start til slut. Vi er din pålidelige samarbejdspartner, der tager dine ønsker og behov alvorligt og arbejder målrettet for din succes.

Vi er et veletableret malerfirma med base i Viborg og dybe rødder. Tilbage i 2006 overtog vi Per Lauersen ApS, et anerkendt malerfirma, der har sat sit præg på det danske malermarked i mere end 27 år. Sikkerhed og et ordentligt arbejdsmiljø har altid været og vil altid være en prioritet for os – både for vores kunder og vores egne medarbejdere. Vores medarbejdere arbejder under overenskomstmæssige vilkår, og som stolte medlemmer af Danske Malermestre udfører vi alle opgaver med garanti gennem Danske Malermestres Garantiordning.

Med vores moderne tilgang og udviklingsorienterede tankegang benytter vi en bred vifte af malerredskaber, når vi styrer og følger større byggeprojekter dag for dag. Vores direktion, bestående af Erik Munk og Thomas Gammelby, med over 20 års erfaring som malermestre, prioriterer altid at overholde aftalebetingelser og leveringstider.

Vores mål er at skabe et solidt partnerskab, der sikrer kvalitetsarbejde og fremgang for dig. Lad os tage hånd om dine projekter med samme engagement og professionalisme, som vi har gjort det i årtier.Medarbejderne er nøgle

Vi har et stærkt team af malere, der er gode til at samarbejde om at give kunden den bedst mulige behandling og de stærkeste håndværksmæssige løsninger. Teamets gode sammenhold er desuden nødvendigt i skabelsen en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Dette sikrer blandt andet, at vores malere altid møder dig med et smil og godt humør, når vi skal klare de malerprojekter, du har i hjemmet. Generelt er vores solide team, der dagligt sparre med hinanden, en vigtigt grund til, at vi kan leverer en stærk service og kvalitetshåndværk, som vores kunder altid er tilfredse med.
Hos Malerfirmaet Munk & Gammelby har privat kunder har gennem årene været proiteret højt ved .
 

Mange års erfaring gives videre til nyuddannede malere

Hos Malerfirmaet Munk & Gammelby er der altid fokus på fremtidige medarbejder, da firmaet har op til flere lærlinge ansat.

Der er kun én vej til at levere professionelt håndværk og en service, der er helt i top - og det er rekruttering og oplæring af de rette medarbejdere. For os er de rent faglige færdigheder ikke nok, de skal også følges op af den rette holdning til teamwork, logistik, kvalitet og service. Derfor lægger vi mange kræfter i rekruttering, medarbejderarrangementer og teambuilding. Det mærker du også straks, når du har lagt en opgave i vores hænder. Alle medarbejdere - fra ordremodtagelse over planlægning til udførelse - arbejder dedikeret på at skabe det bedst mulige resultat i samarbejde med dig.