Profil

Malerfirmaet Munk & Gammelby ApS

I mere end 20 år har Malerfirmaet Munk & Gammelby ApS haft stor succes med at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi prioriterer, at det, der står tilbage, når vi har afsluttet en opgave for dig, ikke bare er en flot finish i smukke farver. Det er også et indtryk af, at du har været i gode hænder fra start til slut. At du har valgt en samarbejdspartner, der tager alle dine ønsker og behov alvorligt. Og som målrettet arbejder for, at din forretning skal lykkes.
 
Vi er et Viborg-positioneret malerfirma med dybe rødder, der tilbage i 2006 opkøbte Per Lauersen ApS – et andet velkendt malerfirma, som har sat sit præg på det danske malermarked i over 27 år. Vi HAR altid, og VIL altid vægte sikkerhed samt et ordentligt arbejdsmiljø, både for vores kunder, som for vores egne medarbejdere. Alle ansatte er under overenskomstmæssige forhold, og vi er medlem af Danske Malermestre og udfører derfor alle opgaver med Danske Malermestres Garanti.
 
Af gode grunde kan vi kalde os moderne og udviklingsorienteret, da vi benytter alle tænkelige malerredskaber, når vi skal styre og følge større byggerier fra dag til dag. Med en direktion som har over 20 års erfaring som malermestre, bestående af Erik Munk og Thomas Gammelby, har Malerfirmaet Munk og Gammelby altid prioriteret, at overholde aftalebetingelser og leveringstider. 

Medarbejderne er nøgle

Vi har et stærkt team af malere, der er gode til at samarbejde om at give kunden den bedst mulige behandling og de stærkeste håndværksmæssige løsninger. Teamets gode sammenhold er desuden nødvendigt i skabelsen en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Dette sikrer blandt andet, at vores malere altid møder dig med et smil og godt humør, når vi skal klare de malerprojekter, du har i hjemmet. Generelt er vores solide team, der dagligt sparre med hinanden, en vigtigt grund til, at vi kan leverer en stærk service og kvalitetshåndværk, som vores kunder altid er tilfredse med.
Hos Malerfirmaet Munk & Gammelby har privat kunder har gennem årene været proiteret højt ved .
 

Mange års erfaring gives videre til nyuddannede malere

Hos Malerfirmaet Munk & Gammelby er der altid fokus på fremtidige medarbejder, da firmaet har op til flere lærlinge ansat.

Der er kun én vej til at levere professionelt håndværk og en service, der er helt i top - og det er rekruttering og oplæring af de rette medarbejdere. For os er de rent faglige færdigheder ikke nok, de skal også følges op af den rette holdning til teamwork, logistik, kvalitet og service. Derfor lægger vi mange kræfter i rekruttering, medarbejderarrangementer og teambuilding. Det mærker du også straks, når du har lagt en opgave i vores hænder. Alle medarbejdere - fra ordremodtagelse over planlægning til udførelse - arbejder dedikeret på at skabe det bedst mulige resultat i samarbejde med dig.